Frisører

Marianne

Dialekten er fynsk. Saksen japansk. Og den tekniske inspiration kommer hovedsageligt fra London. Jeg er 100% dedikeret til frisørfaget. Her har jeg, i 16 år, fået en konstant trang til trendspotting og evnen til at bevare fokus på, at den enkelte kundes personlighed går op i en højere enhed. Det er i bund og grund et spørgsmål om at have blik for kundens behov, grænser og drømme og ikke mindst for, hvilken frisure og farve, der matcher den enkelte person. Den kontinuerlige videreuddannelse er særdeles vigtig for mig. Derfor henter jeg ofte teknisk nytænkning...read more

Det skal være skønt at gå til frisør! Et besøg hos WO+MAN Coiffure skal føles som en luksusstund i hverdagen, hvor du føler dig tryg, forkælet, afslappet og ikke mindst i centrum.

Dit besøg må gerne rumme et lille element af overraskelse. Udbrud som “Tænk at mit hår kan fylde så meget” eller “Er det virkeligt mit hår!” er den største ros, jeg kan få.

Derfor fortsætter jeg med at tage på inspirationsture til Europas metropoler og ikke mindst uddanne mig hos de førende eksperter både herhjemme og i udlandet.

Udvikling, kreativitet og trends spiller en væsentlig rolle i salonen. Hver dag.